HUDA BEAUTY -TEXTURED SHADOWS PALETTE

 

                                   Ovaj post bih mogla nazvati i ljubav na prvi pogled .

Gde god sam  gledala po instagramu svi su  hvalili ovu paletu i oduševljavali se njom.Isti slučaj je bio i sa mnom.Trebalo je dobrih mesec dana a možda i više da dođem do nje pošto je non stop rasprodata  a da li se isplatilo videćete u nastavku teksta.

Huda beauty, brend poznat po najlepšim veštackim trepavicama, pored mat tečnih karmina izbacio je i svoju verziju palete senki inspirisane rose gold nijansama.Sama paleta dolazi u kartonskom pakovanju sa magnetom i providnim poklopcem. Razočarenje.S obzirom na njenu cenu pakovanje je trebalo da bude mnogoooo kvalitetnije.Ovako zaista podseća na neku kinesku paletu.Ali, možda sam ja previše zahtevna.

Paleta sadrži 18 boja, mat, metalik i šimerastih završnica,  većinom toplog podtona.Na samoj paleti piše da boje dolaze u tri različite teksture, što je i tačno.Savetuju da se najlakše nanose prstima.

Prvi red senki je taj koji me je naterao da je kupim ,pa da od njega i počnem.

DUBAI-Tamno braon boja sa maslinastim podtonom i metalik završnicom.Jako gusta , najlakše se nanosi prstima .

FLING-Crvenkasta boja brusnice, podseća na bakarnu sa metalik završnicom.Takođe zaboravite na četkicu.

24K-Žuto zlatna, topla boja sa metalik završnicom.Sama senka je na dodir jako masna i  sa dosta krupnim česticama koje treba dobro izblendati da se ne bi videle i da senka ne bi padala.Naravno prstima se najlakše nanosi.

ROSE GOLD-Srednje tamna crvenkasta nijansa sa bakarnim tonom i metalik završnicom.Kvalitet isti kao i 24K.

TRUST FUND-Srednje tamna bakarna braon sa metalik završnicom naravno.Malo je suvlja od prethodne dve boje i teža za nanošenje.

ANGELIC-Svetlo roza, malo i hladnjikava nijansa sa zlatnim česticama.Šimerasta.Takođe se najlakše nanosi prstima.

U drugom redu takođe imamo dve šimeraste nijanse, prvu i poslednju.

BLESSED-Srednje tamna bakarno braon boja sa metalik završnicom..Guste je teksture, slicna boji DUBAI.

MOON DUST-Svetlo zlatno narandzasta sa šimerom u sebi.Malo se trusi ali nije strasno.

Ostalih deset boja su mat i ali su prilično različitog kvaliteta.

Najkvalitetnije i najlakše za nanošenje su COCO, HENNA i SANDALWOOD.Čak mi se čini da boje MANEATER i FLAMINGO imaju neka zrnca u sebi koja kada se nanesu na kožu moraju prvo dobro da se pritisnu  inače padaju.

Malo sam se namučila dok sam se šminkala ovom paletom.Kako ja nisam šminker i nemam mnogo iskustva pokušavala sam da ih nanesem na različite načine.Prvo sam probala četkicom, za neke boje sam četkicu vlažila  MAC fix plusom  da bi na kraju završila prstima.Jedne se truse, druge imaju dobru pigmentaciju.Što se njihove trajnosti tiče, mat boje su mi sa URBAN DECAY prajmerom stajale pet -šest sati (možda bi mogle i duže ali sam ih skinula ),  dok su se  moje omiljene nijanse iz prvog reda izmrljale i  pale posle dva-tri sata.Bilo ih je svuda oko očiju.Možda sam nešto pogrešno uradila .

Znam da su mi svočevi prilicno loši ali bolje nije moglo inače bih iskopala senke do polovine pana.Da bi se videla puna boja trebalo bi makar tri puta da pređem preko jednog svoča ili pritisnem kao luda  a to nisam htela.Moram da kažem da sam i samim svočovanjem i šminkanjem svega tri puta u prvom redu već napravila dobra ulegnuća.Neće dugo trajati.

Zakljucak bi bio da sam ove boje, ili makar jako slične imala u drugim paletama.Neke čak i tri puta kvalitetnije i lakše za nanošenje.Lepo sam trebala da poslušam prijateljicu i pojedinačno kupim boje koje su me oduševile , ali ……Ona svakako nije najgora paleta koju imam, daleko je od najbolje.Za svoju cenu trebala je biti mnoogo bolja. I da sam je probala pre kupovine i videla kvalitet pojedinih senki,  verovatno bih je opet kupila,  makar zbog kombinacije boja, mozda i zbog same popularnosti.Volim ja tako da isprobavam stvari koje svi redom hvale.Čisto da vidim da li su u pravu ili nas zavaravaju.Dobra reklama proda i najveći krš.Sigurno ću nastaviti da je koristim, malo se pomučiti ali izboriti.Bas sam zato rekla da je ona moja ljubav na prvi pogled.I ljubav i razočarenje, i inspiracija i tuga.

Ako se rešite da je kupite kod nas je nećete naći.Moraće neko da vam donese iz Dubaija ili  USA ako uspe da je kupi dok se ne rasproda.Ja sam je kao i većinu stvari kupila preko Sandre ciji vam instagram profil ostavljam ispod teksta.Cena je jača od svih ostalih paleta koje posedujem, ne znam tačno u dolar koliko je bila ali da ne bih lupila možete pogledati na SEPHORA sajtu.

https://www.instagram.com/eeatsleepmakeupp/

Da li ste probali ovu paletu ?Kakvo je vaše mišljenje? Da li je imate na spisku za kupovinu?

Do sledećeg posta ljubim i ćao :-).

 

 

Follow MySillyLifeDiary

3 Comments


  1. // Reply

    Neverovatno koliko su lepe boje, verovatno najlepsa paleta koju sam videla, u paleti deluje da ove iz prvog reda imaju daleko vecu pigmentaciju, ali dobro 🙂
    Ja bih je svakako probala zbog cetri boja s desna u poslednjem redu 🙂


    1. // Reply

      Jeste njima dobra pigmentacija ali su malo čudne strukture ,malo nezgodnije za nanošenje i relno takva paleta moze daleko jeftinije da se kupi.Izuzetak je taj prvi red koji je čini jedinstvenom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *